INDIBA – NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA U FIZIOTERAPIJI

INDIBA je proizvođač i začetnik jedinstvene metodologije i patentirane tehnologije za fizioterapiju     i           rehabilitacijsku           medicinu,  te         je   pionir inovacije u  području radiofrekvencijskog dizajna i proizvodnji medicinskih uređaja. Temelji se na istraživanjima i znanstvenim dokazima kako bi se zadovoljile potrebe pacijenata, liječnika i terapeuta.

INDIBA activ temelji na medicinskoj studiji opisanoj kao Proionic® System, jedinstvenom sustavu koji stimulira unutarnju i vanjsku staničnu ionsku izmjenu, vraćajući fiziološku električnu aktivnost stanica koja omogućuje pravilno funkcioniranje stanica.

INDIBA tehnologija temelji se na frekvenciji od 448 kHz koja je ključ naše aktivne stanične terapije – aktivira biostimulaciju, potiče mikrocirkulaciju i metaboličku hiperaktivaciju, poštujući fiziologiju stanica. INDIBA activ rehabilitacijski tretmani potiču prirodni regeneracijski mehanizam tkiva, omogućujući pacijentu siguran oporavak u najkraćem vremenu.

Terapija INDIBA uređajem kod liječenja akutnih i kroničnih bolesti smanjuje bol, potiče pokretljivost, regenerira tkivo i omogućuje brže liječenje. Tretmani su učinkoviti za burzitis, kapsulitis, tendinopatije, lumbago, cervikalgiju, modrice (edeme), prijelome (frakture), upale i hondromalacije.

Sportska fizioterapija tradicionalno je jedno od glavnih područja uporabe INDIBA-e: optimizira fizičku sposobnost, integrirajući specifične pokrete u tretmanu, uključujući  manualne tehnike uz istodobne INDIBA tretmane. INDIBA tretmani poboljšavaju sportska dostignuća bez prekida tjelesne aktivnosti sportaša nakon ozljede. Tretmani su također učinkoviti za akutne ozljede, kroničnu bol, regeneraciju tkiva, opuštanje, umor mišića, pripreme za natjecanja, sprječavanje ozljeda, prijelome, upale i hondromalacije.

U našoj privatnoj praksi fizikalne terapije Željko Čop u Zagrebu dostupni su tretmani uređajima INDIBA Activ CT8 i AT7, dok su u Samoboru dostupni INDIBA Deep Beauty tretmani EDNA uređajem, koji pomaže tijelu da regenerira kolagen i elastinska vlakna, smanjuje pojavu bora, pomaže u zatezanju kože te stanice ponovno sintetiziraju kolagen i elastin, poboljšavajući elastičnost i čvrstoću. Također doprinosi smanjenju celulita i masnoće, ublažava učinke starenja i vraća mladolikost cijelom tijelu, povećava protok krvi i poboljšava dovod kisika u tretirano područje (tretman vlasišta) te se kombinacijom ručne masaže dubinski zagrijava tkivo, opuštaju mišići i eliminiraju toksini. Osim toga, u Samoboru INDIBA uređajem provodimo i rehabilitacijske tretmane.

Sljedeće novosti

BOL U LEĐIMA

Bol u leđima, osobito u donjem dijelu leđa, vrlo je česta u današnje vrijeme. Takva je bol sveprisutna i vjerojatno muči gotovo svakoga u svim kulturama i etničkim skupinama. Obično se popravi unutar nekoliko tjedana, ali može trajati duže ili se stalno vraćati.

Vidi sve novosti