Pronađite idealno riješenje za Vaše bolove!

Nudimo usluge fizikalne terapije, specijalističke preglede, masaže, manualnu terapiju i vježbe kako bi vas doveli do bezbolnog stanja i omogućili kompletnu rehabilitaciju.

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija nudi niz usluga kao što su: elektroterapija, laser, magnetoterapija, ultrazvuk, udarni val, radiofrekvencija, FMS, infracrvena lampa, ozon, powerbreath

Specijalistički pregledi i injekcije

Kako bi se napravio idealni plan rehabilitacije, potrebno je napraviti pregled od strane specijaliste. U našoj ordinaciji možete napraviti pregled specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije i specijalista ortopedije i traumatologije. U svakom pregledu koristi se dijagnostički ultrazvuk. Pregled traje od 30 do 45 minuta.

Manualna terapija i masaža

Manualna terapija se definira kao tretman u kojemu je glavni alat ruka to jest ljudski dodir. Pristup je individualan, a koncept manualne terapije ovisi o dijagnozi.

Kineziterapija

Kineziterapija je metoda u kojoj se koristimo pokretom i vježbom u svrhu liječenja. Vježbe se izvode individualno u dvorani.

REKREATIVCI

Naši pacijenti obuhvaćaju sve dobne skupine od mladih rekreativaca do umirovljenika. Radi različitosti pacijenata radimo isključivo individualiziranim pristupom!

SPORTAŠI

Surađujemo s profesionalnim sportašima i sportskim klubovima.

Klubovi: RK Zagreb, HPO, PK Dubrava, TKD Osvit

DJECA I BEBE

Educirani smo za rad s djecom. U terapiji koristimo razne koncepte kao što su: Bobath, Schroth i razne druge metode u radu s neurorizičnom djecom

Fizikalna terapija u kući

  • Fizikalna terapija u kući provodi se kod osoba svih dobnih skupina. Izbode se postupci unapređenja zdravlja, sprječavanja, liječenja bolesti i oporavka nakon bolesti i ozljeda.
  • Uključuje poduku bolesnika i obitelji o korištenju ortopedskih pomagala kao i savjete o prilagodbi životnog prostora.
  • Provodimo fizikalnu terapiju djece po Bobath konceptu koju provodi kolegica Stela Kruhek sa dugogodišnjim iskustvom.
  • Fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u kući moguće je ostvariti na teret HZZO-a ili privatnim plaćanjem. Osiguranici HZZO-a mogu ostvariti određene usluge na teret HZZO-a, sukladno Pravilniku na prijedlog izabranog liječnika, uz suglasnost kontrolora HZZO-a, a na osnovu nalaza i mišljenja liječnika specijaliste fizijatra. Na usluge fizioterapije u kući osiguranik plaća 15% participacije, koju u potpunosti pokriva dopunsko zdravstveno osiguranje.
  • Programi koji se provode u kući uz privatno plaćanje su procjena funkcionalnog statusa bolesnika, limfna drenaža, medicinska masaža i elektroterapija (TENS, DDS, IFS, UZ), škola hoda, kineziterapija.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.